NO ORDINARY BRAND WITH A STORY TO TELL

ABOUT MIEKE

PROUD MOM OF THREE HAPPY WIFE THANKFUL FRIEND OWNER & FOUNDER OF STUDIO BY BO® 

Met een enorme dosis enthousiasme heb ik dit merk opgezet vanuit mijn eigen studio. Al mijn creativiteit en ideeën heb ik vertaalt in een eigenwijs assortiment. De eerste schetsen stonden op papier tijdens de zwangerschap van mijn dochter Bo Djess. Haar mooie koppie en passievolle karakter bracht me zoveel inspiratie dat vanuit daar de naam was geboren voor het merk, STUDIO BY BO®.

Mijn voorkeur voor zwart-witte producten is de basis van het assortiment. Grappig, dat het gene waar iedereen altijd een beetje om moet lachen, nu de basis vormt voor mijn bedrijf. Over mij? Ik ben een geboren perfectionist, heb een groot oog voor detail en vind rust in een gestylde setting. Ik heb een uitgesproken mening, een passie voor fashion & lifestyle en op het gebied van sieraden een zwak voor alles wat glimt.

Mijn normen en waarden, mijn overtuigingen, opvattingen en idealen wil ik graag met jullie delen en zitten dan ook verwerkt door het hele concept. Op nummer 1 de liefde voor mijn kinderen, mijn gezin en mijn familie. Mijn vrienden en vriendinnen waarvan ik er zelfs een paar als familie ben gaan mogen beschouwen. Mijn hoop voor de toekomst waarin er minder vooroordelen zijn en minder verdeeldheid is. Mijn bewondering en respect voor mensen, groot of klein, die dagelijks vechten tegen ziektes, verdriet of onrecht.

Ik ben enorm dankbaar voor de kans die ik heb gekregen en hoop dat ik jullie kan inspireren hetzelfde te doen. Doe wat je gelukkig maakt en ga ervoor!

Ik hoop jullie te mogen blijven verrassen met unieke en toffe producten en jullie een keer te zien in de studio of online!

ABOUT THE BRAND 

NO ORDINARY BRAND WITH A STORY TO TELL
 

Een merk, anders dan anders. Vanuit een voorliefde voor zwart witte producten en een passie om het anders te doen! Niet alleen producten, maar een complete lifestyle. Geen standaard assortiment en continu verrassend. Shoppen wordt een merkbeleving, het product tot in perfectie gemaakt en verpakt. We ontwerpen en ontwikkelen niet alleen producten. We vertellen een verhaal. 

Het assortiment begint daar waar het leven begint; in het baby en kindersegment en groeit mee tot aan Musthaves voor volwassenen. In de studio kun je terecht voor de leukste kraamcadeautjes, hippe kleding, accessoires & lifestyle producten voor baby's, kids, teens & grown ups. 

Daarnaast is er een duurzame, handgemaakte sieradencollectie. De collectie is gemaakt van het onverwoestbare en anti allergische Stainless Steel (rvs) gecombineerd met leer en (half) edelstenen. Zelfs de allerkleinste kunnen een mooi sieraad dragen van ons.

Het concept is onderverdeeld in verschillende categorieën, voor een overzichtelijke shopbeleving. 

B A B Y  B O       NO ORDINARY BABY'S

B O  K I D S        COOL AND AWESOME KIDS

B O  T E E N S    DARE TO BE DIFFERENT

B O  J W L Z       HANDMADE TIMELESS JEWELRY

ABOUT THE STUDIO

De studio is gevestigd in een voormalig schoolgebouw in een klein en gezellig dorp in Midden-Nederland. Als je langskomt in de studio zit je midden in het werkproces! Er wordt hier volop gewerkt aan het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe toffe producten. Tevens kan je soms meekijken bij de vervaardiging van je sieraad.

De studio zit naast het woonhuis van Mieke dus het kan ook zomaar gebeuren dat de kleine Bo binnen komt lopen of de andere kinderen even gedag komen zeggen.  We zeggen niet alleen persoonlijke benadering en service, het is persoonlijk!

Bezoek onze studio en krijg een volledige merkbeleving! Wij zijn elke dag van de week, 24/7 online open. Alle andere dagen ben je ook van harte welkom om langs te komen in de studio. Wil je onze showroom bezoeken geef dan een belletje of mail naar hello@studiobybo.com  

L O V E   T O   S E E   Y O U
My account