HANGER DJESS BLACK

JWLZ03DJESSBL

Een tijdloze mooie hanger die je perfect combineert met een basis ketting rvs en te gek staat aan je leren ketting Djess. Plantaardig gelooid leer, gecombineerd met een Stainless Steel setting. De hanger is verkrijgbaar in 7 kleuren. LET OP! De prijs is voor de hanger, exclusief ketting. Onder MATCH kies je je eigen ketting in de stijl en de lengte die jij zelf wilt!

Meer details

€ 15,00 incl BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

IN STOCK

CATEGORIE BO JWLZ
TYPE HANGER
KLEUR BLACK
MATERIAAL LEER & STAINLESS STEEL (RVS)
MERK STUDIO BY BO®
GESLACHT VROUW
B O  J W L Z   |   H A N D M A D E   B Y   B O


Mooi door zijn eenvoud. Hoogwaardig plantaardig gelooid leer en een Stainless Steel setting, zorgen voor een super toffe combinatie. Het leer is onbehandeld en zal door de jaren heen een meer vintage look krijgen. Je kan met deze hanger eindeloos mixen en matchen. Hang hem aan een basis rvs ketting in het model en formaat wat je zelf uitkiest. Er zijn ook matching oorbellen te verkrijgen. (zie mix&match) Je kunt ook verschillende hangers combineren met elkaar of er meerdere tegelijk dragen. Style je eigen sieraden! Hoe leuk is dat.... Wil je hem dragen aan een leren ketting? Kies dan voor ketting Djess, dan zit hij er al standaard bij! De hanger Djess is te verkrijgen is 7 verschillende kleuren. Het wordt gratis verpakt in een mooi en luxe sieradendoosje.

OVER HET LEER
Dit leer is plantaardig gelooid en wordt daarom ook wel ecoleer genoemd. Het wordt voorzichtig verwerkt om de karakteristieken van het leer zo goed mogelijk te behouden. De authenticiteit van het leer kan worden herkend aan de kleine oneffenheden. Deze zorgen er voor dat het leer zijn stoere en robuuste uitstraling krijgt.

OVER DE ONDERDELEN 
Alle onderdelen van deze armband zijn van Stainless Steel (RVS). Het is een Edelstaal die 100% allergievrij is en hypoallergeen. Het materiaal is super sterk, kan niet verkleuren, roesten of af geven op de huid. Door de duurzaamheid blijft het mooi en behoud het zijn glans of matte look indien geborsteld. Hierdoor zal uw sieraad voor talloze jaren draagplezier zorgen.


Lees meer over de materialen van BO JWLZ en hun duurzaamheid 
My account