OORBEL DENISE

JWLZ04DENISES

Oorbel Denise, hoge kwaliteit oorbellen van Stainless Steel (rvs). De ring met tekst is een custom made item, speciaal gemaakt voor de studio! Te dragen door tieners en volwassenen. 

Meer details

€ 16,00 incl BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

IN STOCK

CATEGORIE BO JWLZ
TYPE OORBEL
KLEUR ZILVER (RVS)
MATERIAAL STAINLESS STEEL (RVS)
MERK STUDIO BY BO®
B O  J W L Z   |   H A N D M A D E   B Y   B O


Een super tof ontwerp welke de naam Denise heeft gekregen. De oorbellen zijn volledig handgemaakt van het Edelstaal Stainless Steel (RVS). De oorbel is perfect te dragen met andere items uit de collectie maar door zijn minimalistische ontwerp ook erg mooi single. De onderdelen van deze mooie oorbellen komen veel terug in de collectie waardoor de oorbel perfect te mixen en matchen is! De oorbellen wordt gratis verpakt in een mooi en luxe sieradendoosje! 

OVER HET MATERIAAL 

Alle onderdelen van deze oorbel zijn van Stainless Steel (RVS). Het is een Edelstaal die 100% allergievrij is en hypoallergeen. Het materiaal is super sterk, kan niet verkleuren, roesten of af geven op de huid. Door de duurzaamheid blijft het mooi en behoud het zijn glans of matte look indien geborsteld. Hierdoor zal uw sieraad voor talloze jaren draagplezier zorgen.

Lees meer over de materialen van BO JWLZ en hun duurzaamheid 
My account