ARMBAND ROBIN BLACK

Mooie zwarte leren armband met unieke sluiting. Draag er 1 of meerdere tegelijk! Dagelijks te dragen met een heerlijk comfortabele fit. Super leuk te combineren met onze smalle armbandjes van rvs. Zie mix & match.

Meer details

€ 38,00 incl BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

IN STOCK

CATEGORIE BO JWLZ
TYPE ARMBAND
MATERIAAL LEER & STAINLESS STEEL (RVS)
MERK STUDIO BY BO®
GESLACHT UNI
AFMETING 10 mm
B O  J W L Z   |   H A N D M A D E   B Y   B O


De Robin is een stoere leren armband met een unieke sluiting. De sluiting is gemaakt van 100% Stainles Steel (rvs) in een combinatie van glimmend zilver met mat geborsteld rvs. In het midden staat ons beeldmerk. Het compact gevlochten leer geeft een robuuste uitstraling. Dit casual model is beschikbaar in verschillende kleuren. De breedte van de armband is 10mm. Deze armband wordt gratis verpakt in een mooi en luxe sieradendoosje! 

OVER HET MATERIAAL 

De sluiting van deze armband zijn van Stainless Steel (RVS). Het is een Edelstaal die 100% allergievrij is en hypoallergeen. Het materiaal is super sterk, kan niet verkleuren, roesten of af geven op de huid. Door de duurzaamheid blijft het mooi en behoud het zijn glans of matte look indien geborsteld. Hierdoor zal uw sieraad voor talloze jaren draagplezier zorgen. Het leer is 100% gevlochten echt leder met een vintage look. 


Lees meer over de materialen van BO JWLZ en hun duurzaamheid 

My account