ARMBAND ZOË BLACK POM

Super leuk armbandje van houten kralen met een zachte pom pom in diverse kleuren. Het is een elastiek armbandje verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. 

Meer details

€ 6,00 incl BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

OP VOORRAAD

CATEGORIE BO JWLZ
TYPE ARMBAND
MATERIAAL HOUTEN KRALEN
MERK STUDIO BY BO®
GESLACHT UNI
B O  J W L Z   |   H A N D M A D E   B Y   B O


Een leuk en uniek ontwerp welke de naam Zoë heeft gekregen, de grote zus van Bo die dit super leuke armbandje heeft ontworpen. De armband is volledig handgemaakt van houten kralen met elastiek. Vier letter kralen BY BO van acryl en een zachte, mooie pom pom. De Pom Pom is te krijgen in vier kleuren; zwart, roze, oker geel en turquoise. Het leuke aan deze armband is dat hij in veel maten te verkrijgen is. Zelfs vanaf het allerkleinste baby/kinder maatje! Dit armband wordt gratis verpakt in een mooi en luxe sieradenzakje!

Aandachtspunt: Je kan zelf een kleur pom pom bij het armbandje kiezen (Zie foto's voor de kleuren). Geef dit tijdens het afronden van je bestelling aan in een hiervoor bedoeld tekstvak. Wij zorgen er dan voor dat je het juiste armbandje met gewenste pompom binnen krijgt! Geen voorkeur? Dan kiezen wij er met liefde zelf eentje uit. 


LET OP! Is het armbandje voor je baby, peuter of kleuter? Dan is het goed om te weten dat het materiaal zeer vriendelijk is voor de huid van uw kleintje. Nog belangrijker vinden wij de veiligheid van uw kind. Voor kinderen onder de drie jaar geldt dat ze sieraden altijd onder toezicht moeten dragen. Dit is een algemene veiligheidswaarschuwing in verband met kleine onderdelen. 
Extra mededeling! Het elastiek van dit armbandje is het sterkste wat er te verkrijgen is. Hoe dan ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor het breken of uitrekken van het elastiek. Wees hier alert op bij kinderen i.v.m. de kralen.


My account