ARMBAND INÉZ WHITE 07

Ga je voor iets unieks, dan ga je voor deze armband. Wat een plaatje!! Hij heeft een bijzonder chique en tegelijk stoere uitstraling door de combinatie van glimmend zilver jasseron en de prachtige witte half edelsteen met een vleugje grijs erdoorheen. 

Meer details

€ 98,00 incl BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

IN STOCK

CATEGORIE BO JWLZ
TYPE ARMBAND
MATERIAAL STAINLESS STEEL (RVS)
MERK STUDIO BY BO®
B O  J W L Z   |   H A N D M A D E   B Y   B O


Dit is een uniek ontwerp welke door middel van ouderwets vakmanschap met de hand gemaakt is vervaardigd. De basis bestaat uit een frame van 07mm jasseron waar witte natuurstenen kralen doorheen zijn geregen. De kralen zijn half edelstenen wat een bijzondere uitstraling geeft in combinatie met de glimmende zilver kleur van het rvs. Aan de armband zit een fijne sluiting en een verlengketting van c.a drie cm. Uiteraard is hij afgewerkt met een mooi label van STUDIOBYBO®  Hij wordt gratis verpakt in een mooi en luxe sieradendoosje!

OVER DE ONDERDELEN 

Alle onderdelen van deze armband zijn van Stainless Steel (RVS). Het is een Edelstaal die 100% allergievrij is en hypoallergeen. Het materiaal is super sterk, kan niet verkleuren, roesten of af geven op de huid. Door de duurzaamheid blijft het mooi en behoud het zijn glans of matte look indien geborsteld. Hierdoor zal uw sieraad voor talloze jaren draagplezier zorgen.

Lees meer over de materialen van BO JWLZ en hun duurzaamheid 
My account