HANGER BO'S OWN 2

JWLZ03BOSOWN02

Toffe hanger met onze merknaam. Draag de hanger met de basis rvs halsketting, Madée of Isabel of klik hem aan je leren Ketting Djess. Combineer hem met andere hangers, de mogelijkheden zijn eindeloos! Volledig Stainless Steel. LET OP! De prijs is voor de hanger, exclusief ketting. Onder MATCH kies je je eigen ketting in de stijl en de lengte die jij zelf wilt!

Meer details

€ 8,00 incl BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

IN STOCK

CATEGORIE BO JWLZ
TYPE HANGER
KLEUR ZILVER (RVS)
MATERIAAL STAINLESS STEEL (RVS)
MERK STUDIO BY BO®
B O  J W L Z   |   H A N D M A D E   B Y   B O


Mooi door zijn eenvoud, een hart voor je de liefde. Prachtige RVS hanger die je eindeloos kan combineren met een van onze kettingen of samen met andere hangers. Houd je van mix en match? De bijpassende halskettingen zijn er in vijf verschillende maten en twee modellen. Een fijn en minimalistisch model Madée en een rond gevlochten uitvoering Isabel. Helemaal trendy ben je, door alle maten tegelijk te dragen in lagen, mét of zonder hanger(s). De hanger is ook te combineren met een een leren ketting Djess! P.S. Er zijn ook oorbellen te koop van deze hanger. Deze hanger wordt gratis verpakt in een mooie en luxe doosje! 

Bij de foto's zie je een paar voorbeelden van combinaties maar er is uiteraard nog veel meer mogelijk!

OVER HET MATERIAAL

Deze hanger is van Stainless Steel (RVS). Het is een Edelstaal die 100% allergievrij is en hypoallergeen. Het materiaal is super sterk, kan niet verkleuren, roesten of af geven op de huid. Door de duurzaamheid blijft het mooi en behoud het zijn glans of matte look indien geborsteld. Hierdoor zal uw sieraad voor talloze jaren draagplezier zorgen.

Lees meer over de materialen van BO JWLZ en hun duurzaamheid 
My account