ARMBAND MADÉE

Armband Madée is een minimalistisch armbandje, volledig handgemaakt van Stainless Steel (RVS). Deze stijl is vierkant fijn gevlochten. Al te verkrijgen vanaf het kleinste baby maatje. Ook leuk als moeder-dochter set! Combineer eindeloos met andere stijlen en bijpassende kettingen.

Meer details

€ 20,00 incl BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

IN STOCK

CATEGORIE BO JWLZ
TYPE ARMBAND
KLEUR ZILVER (RVS)
MATERIAAL STAINLESS STEEL (RVS)
MERK STUDIO BY BO®
B O  J W L Z   |   H A N D M A D E   B Y   B O


Een minimalistisch ontwerp welke de naam Madée heeft gekregen. De armband is volledig handgemaakt van het Edelstaal Stainless Steel (RVS). De armband is perfect te dragen naast je horloge maar door zijn minimalistische ontwerp ook erg mooi single. Het leuke aan deze armband is dat hij in werkelijk alle maten te verkrijgen is. Zelfs vanaf het allerkleinste baby maatje! Prachtig sieraad voor jezelf maar tevens perfect als Moeder-Dochter armbandje. Want elk meisjes wil toch net zo mooi zijn als haar moeder? Of wat dacht u van een prachtige cadeau set voor de allerliefste oma, vriendin of tante? Het armbandje is te verkrijgen in vier verschillende stijlen, vierkant fijn gevlochten (Madée), vierkant grof gevlochten (Ilona) plat geschakeld (Isabel) rond gevlochten (Sophie). Er zijn bijpassende kettingen en zelfs hele toffe oorbellen om je STUDIO BY BO® collectie steeds verder uit te breiden. Deze armband wordt gratis verpakt in een mooi en luxe sieradendoosje! 

OVER HET MATERIAAL 
Alle onderdelen van deze armband zijn van Stainless Steel (RVS). Het is een Edelstaal die 100% allergievrij is en hypoallergeen. Het materiaal is super sterk, kan niet verkleuren, roesten of af geven op de huid. Door de duurzaamheid blijft het mooi en behoud het zijn glans of matte look indien geborsteld. Hierdoor zal uw sieraad voor talloze jaren draagplezier zorgen.

Lees meer over de materialen van BO JWLZ en hun duurzaamheid 

Koop je het armbandje voor je baby, peuter of kleuter? Dan is het goed om te weten dat het materiaal zeer vriendelijk is voor de huid van uw kleintje. Nog belangrijker vinden wij de veiligheid van uw kind.  Voor kinderen onder de drie jaar geldt dat ze sieraden altijd onder toezicht moeten dragen. Dit is een algemene veiligheidswaarschuwing in verband met kleine onderdelen. 


My account